ER DU BIDT AF SPORT?

TV 2 Sport showet "Sportsquizzen" er tilbage,  med værten Claus Elming  og de faste holdkaptajner,
Niclas Jensen (fodbold) og Lars Christiansen (håndbold) , der udfordrer kendte danske sportsfolk i deres viden indenfor sport.


Optagelserne til 2. sæson af #Sportsquizzen  finder sted på Amager i København, og du kan bestille billetter til følgende datoer og tidspunkter:

 

Vi har desværre ikke flere billetter tilbage men tilmelde dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk så kan vi tilbyde dig nye mulighed i fremtiden.

Billetterne er gratis.

Der kan parkeres gratis ved vores studier ligesom der bydes på gratis øl og sodavand samt snacks forud for programmet.

Samlet estimeret varighed er 2,5 time fra mødetidspunkt.

Vi har desværre ikke plads til kørestole i studiet, men kan vi flytte dig fra kørestolen til siddeplads i studiet er du meget velkommen. 

 

Børn og unge skal være fyldt 16 år for at medvirke som publikum til disse optagelser.

Lider du af epilepsi bedes du venligst være opmærksom på, at stroboskopisk lys kan forårsage provokerede epileptiske anfald.

Teleslynge kan desværre ikke tilsluttes.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I er en gruppe på over 10 personer og vil bestille billetter sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af kontaktperson, hvor mange billetter som gruppen ønsker, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten og at du efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL modtage en mail fra os som er din billet. Hvis du bruger webbaserede mailingsystemer som Hotmail, gmail, Yahoo eller lignende kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding. Ved tilmelding til arrangementet er du indfortået med modtagelse af Fjernsynet.dks nyhedsbrev. Dette er gratis og kan til enhver tid afmeldes igen.
Der er desværre ingen billetter.