DR K BILLETTER TIL "VILD MED BØGER"

DR K indbyder til optagelserne af det nye bogprogram  "Vild med bøger" med Flemming Møldrup som vært, hvor vi hver uge møder en aktuel forfatter og en kendt gæst, der sammen vil stimulere danskernes læselyst.

Du kan komme med til optagelserne på Amager i København på følgende datoer og tidspunkter i perioden fra den 13. september-06. december.

 

Vi har desværre ikke flere billetter tilbage, dog kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk  så kan vi tilbyde dig nye mulighed i fremtiden.

Billetter er gratis.
Vi byder på gratis kaffe, te og sodavand samt snacks.
Børn over 12 år er velkommen i studiet.
Teleslynge kan desværre ikke tilsluttes.
Samlet estimeret varighed 2,0 time fra de angivet mødetidspunkter.
Der er begrænset plads til kørestole i studiet.
Parkering koster 20 kr i timen.
Der ikker serveres alkohol i forbindelse med disse optagelser.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Ved tilmelding til arrangementet er du indforstået med modtagelse af nyhedsbrev fra fjernsynet.dk. Dette er gratis og kan til enhver tid afmeldes igen.
Der er desværre ingen billetter.