"SØNDAG LIVE" SØGER PUBLIKUM
Ny sæson af DR 2 showet "Søndag Live" søger publikum.

Du har nu mulighed for at komme med i studiet når 2. sæson af DR2 underholdningsprogrammet "Søndag Live" med hele tre gode værter og de kendte gæster, byder på en levende kombination af underholdning og indblik i aktuelle begivenheder direkte fra DR Byen.

Værterne er: Signe Molde, Ane Cortzen og Michael Jeppesen.


Optagelserne foregår på Amager ved København.

 

(Disse optagelser er afsluttet. Du kan dog tilmeld dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk og
modtage direkte besked med nye muligheder i fremtiden) 

Der er gratis billetter til følgende datoer og tidspunkter:
De fleste optagelsesdage finder sted om søndagen.

Der bydes på gratis vin, øl og sodavand samt snacks forud for programmet.

Bemærk venligst at det koster 20,00 kr i timen at parkere ved selve DR. Byen, dog er der parkering gratis om søndagen omkring DR Byen. Parkering ved Euro Park koster 15,00 kr i timen.

Børn under 12 år kan desværre ikke medvirke som publikum.

Optagelserne slutter kl. 22.30 (senest)

På grund af studiet særlige form har vi desværre ikke plads til kørestole i studiet.

Lider du af epilepsi bedes du venligst være opmærksom på, at stroboskopisk lys kan forårsage provokerede epileptiske anfald.

Teleslynge kan desværre ikke tilsluttes.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor. Bemærk at hvis du er en gruppe på over 10 personer og vil bestille billetter sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af kontaktperson, hvor mange billetter som gruppen ønsker, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Bemærk vi IKKE udsende billetter med posten og at du efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL modtage en mail fra os som er din billet. Hvis du bruger webbaserede mailingsystemer som Hotmail, gmail, Yahoo eller lignende kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding. Ved tilmelding til arrangementet er du indfortået med modtagelse af Fjernsynet.dks nyhedsbrev. Dette er gratis og kan til enhver tid afmeldes igen.

 

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Du kan se vores retningslinjer for dine persondata her: GDPR.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.