SPORTSQUIZZEN ER PÅ BANEN


Nu kan du bestille billetter til TV 2 Sports nye sportsquizprogram.

Snart lyder startskuddet til Danmarks nye sportskanal TV 2 Sport, og du kan være med til at fejre begivenheden på tæt hold som publikum til det nye sportsprogram "SportsQuizzen" med Claus Elming som vært, hvor danske sportsstjerner dyster mod hinanden i deres paratviden indenfor alle sportsgrene. De 2 faste holdkaptajner er håndboldspilleren Lars Christiansen og fodboldeksperten Niclas Jensen.

Optagelserne til "SportsQuizzen" finder sted på Amager i København, og der er gratis billetter til følgende datoer og tidspunkter:


Der kan parkeres gratis ved vores studier ligesom der bydes på gratis øl og sodavand samt snacks forud for programmet.

(Disse optagelser er afsluttet. Du kan dog tilmeld dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk og
modtage direkte besked med nye muligheder i fremtiden)  På sitet kan du ligeledes bestille billetter  til de nye  optagelserne  af Sportsquizzen. 

Samlet estimeret varighed er nu 2,5 time fra mødetidspunkt.

Børn og unge skal være fyldt 16 år for at medvirke som publikum til disse optagelser.

Vi har desværre ikke plads til kørestole i studiet, men kan vi flytte dig fra selve kørestolen til plads i studiet i forbindelse med optagelserne er du meget velkommen.

Lider du af epilepsi bedes du venligst være opmærksom på, at stroboskopisk lys kan forårsage provokerede epileptiske anfald.

Teleslynge kan desværre ikke tilsluttes.

Underholdningsprogrammet "SportsQuizzen" er inspireret af det engelske program A Question of Sport og du kan se mere om det HER

Claus Elming er i dag nok mest kendt som vært for tv-showet "Vild med Dans", men han var i mange år synonym med amerikansk fodbold, har stået i spidsen for NFL (amerikansk sportsliga) i over ti år, været Tour de France-reporter osv.


Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor. Bemærk at hvis du er en gruppe på over 10 personer og vil bestille billetter sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af kontaktperson, hvor mange billetter som gruppen ønsker, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Bemærk vi IKKE udsende billetter med posten og at du efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL modtage en mail fra os som er din billet. Hvis du bruger webbaserede mailingsystemer som Hotmail, gmail, Yahoo eller lignende kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding. Ved tilmelding til arrangementet er du indfortået med modtagelse af Fjernsynet.dks nyhedsbrev. Dette er gratis og kan til enhver tid afmeldes igen.

 

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Du kan se vores retningslinjer for dine persondata her: GDPR.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.