BILLETTER TIL "DANMARK HAR TALENT" 2015

Nu er der billetter til ny sæson TV 2 underholdningsprogrammet "Danmark har talent"  med de 4 dommere og alle de talentfulde danskere, der dyster med hver deres særlige talent om, at vinde præmien på en kvart million  kroner.

De fire dommere er: Den tidligere balletdanser Cecilie Lassen, skuespiller Peter Frödin, tv-vært Jarl Friis-Mikkelsen og
sangerinden Nabiha Bensouda.

Værterne er Felix Smith og Christopher Læssø.

 

Optagelserne finder sted på Frederiksberg  i København.

Du kan komme med på følgende dato og tidspunkt:

(Herfra er der desværre ikke flere billetter til "Danmark har Talent". Tilmeld dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk og
modtag besked hvis der kommer overskydende billetter)

 

Bemærk venligst at, til Danmark har talent kan der købes drikkevarer og sandwich ved ankomst. Der vil dog være adgang til gratis drikkevand.

Børn under 12 år kan desværre ikke medvirke som publikum til disse optagelser.

Der er begrænset plads til kørestole i studiet.

Telesyngel kan ikke tilsluttes.

Lider du af epilepsi bedes du venligst være opmærksom på, at stroboskopisk lys kan forårsage provokerede epileptiske anfald.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Du kan se vores retningslinjer for dine persondata her: GDPR.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.