BILLETTER TIL "TALKSJOW WEST"

#dk4#Talksjow

Nu indbyder dk4 atter til de nye optagelserne af programmet "Talksjow West" med Ib Søby som vært, kendte personligheder fra Jylland og levende musik.

Ib Søby er journalist, forfatter og vært, dog nok mest kendt for hans 16 år som sportskommentator med speedway som speciale.

        Optagelserne finder sted i Åbyhøj i Aarhus C på følgende datoer og tidspunkter:                                                        

Disse optagelser er afsluttet, dog kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk så kan vi tilbyde dig nye mulighed i fremtiden.

Der bydes på  drikkevarer (kaffe, øl, vin & vand)

Teleslynge kan desværre ikke tilsluttes.

Samlet estimeret varighed er max. 2,0 time fra det angivet mødetidspunkt.

Vi har begrænset plads til kørestole i studiet.

Børn skal være fyldt 12 år for at komme med som publikum til disse optagelser.

Der er gratis parkering i området.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Du kan se vores retningslinjer for dine persondata her: GDPR.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.