BILLETTER TIL NY SÆSON AF "HVEM VIL VÆRE MILLIONÆR?"

#Hvemvilværemillionær

TV 2 byder i september måned på en ny omgang af  underholdningsprogrammet "Hvem vil være Millionær?"  med de kendte og de særligt udvalgte quizdeltagere, der skal dyste om at vinde den verdensberømte million.

Vært og gamemaster er Hans Pilgaard, der med denne sæson kan fejre 10 års jubilæum ved roret på "Hvem vil være Millionær?.

 

Optagelserne finder sted på Amager i København på følgende datoer og tidspunkter:

 

Vi har desværre ikke flere billetter tilbage, dog kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk så kan vi tilbyde dig nye mulighed i fremtiden.

 

Samlet estimeret varighed er 2,5 time fra de angivet mødetidspunkter.

Billetter samt parkering ved studierne er gratis

Vi byder på gratis øl, sodavand og snacks.

Bemærk venligst, at publikum til denne sæson skal være fyldt 15 år.

Teleslynge kan desværre ikke tilsluttes.

Vi har begrænset plads til kørestole i studiet.

Lider du af epilepsi bedes du venligst være opmærksom på, at stroboskopisk lys kan forårsage provokerede epileptiske anfald.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Du kan se vores retningslinjer for dine persondata her: GDPR.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.