BILLETTER TIL  "SPARTAN DANMARK"

#SpartanDK

Nu er der billetter til det nye Kanal 5 action sportsprogram "Spartan Danmark" hvor holddeltagerne skal igennem ild, mudder og pigtråd for at vinde i et forhindringsløb, der presser dem til det yderste.

Hvert hold består af 5 deltagere, der udover fysisk styrke skal oparbejde et stærkt sammenhold for at besejre modstanderne og komme i mål.

Værterne på "Spartan Danmark" er tv-værten og skuespilleren Pelle Hvenegaard,  tv- og radioværten Peter Falktoft og EM samt OL-guldvinder håndboldspilleren Rikke Hørlykke.

Optagelserne finder sted i dagtimerne i Frederiksværk i Nordsjælland i perioden fra fredag den 28. oktober - tirsdag den 01. november

 

Disse optagelser er afsluttet, dog kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk  så kan vi tilbyde dig nye mulighed i fremtiden.

Billetter er gratis.

Disse optagelser er egnet for børn over 9 år.

Der bydes på gratis vand, kaffe & snacks.

Der er gratis parkering ved ankomst.

Optagelserne er udendørs uanset vejr- og vindforhold.

Optagelserne har per gennemløb en estimeret varighed  på 2 timer, med undtagelse af sidste optagelsesdag med hhv semifinalen og finalen, hvor optagelsestid er max. 3 timer.

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at komme til optagelserne med offentlige transportmidler, da afstanden fra nærmeste busstopsted er 2,8 km

Afstanden fra Frederiksværk station er 3,4 km.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Du kan se vores retningslinjer for dine persondata her: GDPR.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.