BILLETTER TIL "LIGE I SKABET"

#LigeiSkabetmedCharlie

 Nu er der billetter til det nye underholdningsprogram " Lige i Skabet" med komikeren Lars Hjortshøj som vært, hvor TV 2 Charlie kigger ind i skabe i alle afskygninger, for at se nærmere på danskernes vaner  og livsstil.

De 5 holdkaptajner i dette nye quizshow, der sammen med de kendte deltagere, dyster om sejren er livsstilseksperterne: Christine Feldthaus, Gitte Madsen, Henrik Byager , Niels Folmann og Christian Grau.

Du kan komme med til optagelserne på Amager i København i perioden fra den 11. august-05. september på følgende datoer og tidspunkter:

Vi byder på sodavand, øl og snacks, samt kaffe & te.
Billetter er gratis.
Børn over 10 år er velkommen i studiet.
Samlet estimeret varighed er max. 2,5 time fra de angivet mødetidspunkter.
Der er plads til kørestole i studiet.
Der er gratis parkering ved studierne.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Du kan se vores retningslinjer for dine persondata her: GDPR.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.