TV 2 CHARLIE BILLETTER TIL "MED PÅ NODERNE"

Til september starter optagelserne til det nye musikalske TV 2 Charlie underholdningsprogram "Med på Noderne" med Jarl Friis-Mikkelsen, Ditte Hansen og Niels Olsen som frontfigurer, hvor en perlerække af kendte danske entertainere synger danske og internationale hits.

Det hele bliver pakket ind i noderne fra Ole Kibsgaard og husbandet Brothers in love.

Der er billetter til optagelserne på Østerbro i København i perioden fra den 05. september-21. september på følgende datoer og tidspunkter:

Billetter til den nye sæson af "Med på Noderne" bestilles via linket her: https://oplevelser.fjernsynet.dk/show/391

Billetter er gratis.
Vi byder på gratis øl, sodavand og snacks.
Børn over 10 år er velkommen i studiet.
Teleslynge kan desværre ikke tilsluttes.
Samlet estimeret varighed er 2,5 time fra de angivet mødetidspunkter.
Der er begrænset plads til kørestole i studiet.
Parkering indenfor studiernes område forudsætter afhentning af parkeringsbillet ved ankomst, ellers henvises til parkering i området der koster 9 kr./time i den nye gule zone.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Du kan se vores retningslinjer for dine persondata her: GDPR.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.