BILLETTER TIL "STUDIE 5"

#Studie5#Kanal5

Kanal 5 er tilbage med ny omgang af  musikshowet "Studie 5" med komikeren Brian Lykke som vært, hvor to hold af musikere, skuespillere og komikere, dyster mod hinanden i dans, musikviden og sang.

Holdkaptajn for pigeholdet er skuespillerinden Stephania Potalivo og holdkaptajn for drengeholdet er komikeren Jonas Schmidt.

Optagelserne finder sted i december måned på Østerbro i København.

Vi har desværre ikke flere billetter tilbage til disse optagelser, dog kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk  så kan vi tilbyde dig nye mulighed i fremtiden 

Billetter er gratis.
Der bydes på gratis øl, sodavand & snacks.
Samlet estimeret varighed er max 3 timer fra det angivet mødetidspunkt.
Børn skal være fyldt 10 år for at komme med som publikum.
Der er begrænset adgang til gratis parkering ved studierne. Parkering i området koster 9 kr/t.
Der er begrænset plads til kørestole.
Garderobe er gratis.
Lider du af epilepsi bedes du venligst være opmærksom på, at stroboskopisk lys kan forårsage provokerede epileptiske anfald.
Teleslynge kan desværre ikke tilsluttes.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.