FRIBILLETTER TIL JULEFORESTILLING

Nu er der fribilletter til Teater Får302s  julekalenderforestilling "Dolls", der hver aften i december byder på en ny satirisk operaforestillingen med den amerikanske sopran-sangerinde Sirje Aleksandra Viise.

Der er fribilletter til følgende forestillinger fra den 05. december-23. december ved Nyhavn i København:

Vi har desværre ikke flere fribilletter tilbage til denne forestilling, dog kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk  så kan vi tilbyde dig nye mulighed i fremtiden. 

Varighed er 1,5 time.
Normalpris udgør 40,00-90,00 kr.
Pga. parkeringsforholdene i indre København anbefales det at benytte de offentlige transportmidler.
Der er pga trappe desværre ikke gode forhold for kørestole.
Denne forestilling er egnet for børn over 13 år.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.