BILLETTER TIL NY SÆSON AF "LIGE I SKABET"

#LigeiSkabet2

Billetter til optagelserne af 2. sæson af det danske underholdningsprogram "Lige i skabet" med Camilla Miehe-Renard som vært, hvor TV 2 Charlie kigger ind i skabe i alle afskygninger - fra fællesskabet til barskabet, for at se nærmere på danskernes livsstil, forbrug og vaner.

De 4 holdkaptajner, der sammen med de kendte deltagere, dyster i deres kendskab om vores smag og vaner er livsstilseksperterne: Christian Grau,  Gitte Madsen, Henrik Byager og Christine Feldthaus.

Du kan opleve optagelserne på Amager i København i perioden fra den 10. januar-09. februar 2018 på følgende datoer og tidspunkter:

Vi byder på sodavand, øl og snacks, samt kaffe & te, og morgenbrød til alle optagelserne kl. 09.45.
Billetter er gratis.
Den naturlige målgruppe for dette program er voksne.
Samlet estimeret varighed er max. 2,0 time fra de angivet mødetidspunkter.
Der er plads til kørestole i studiet.
Der er gratis parkering ved studierne.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Du kan se vores retningslinjer for dine persondata her: GDPR.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.