TV 2 BILLETTER TIL "NATHOLDET"

Nu er der billetter til TV 2 underholdnings-talkshowet "Natholdet" med Anders Breinholt som vært i selskab med medvært, hvor de sammen med publikum kaster et blik på de morsomheder, som de danske medier er fulde af.

Kom i studiet på Amager i København på følgende datoer og tidspunkter:

Vi har desværre ikke flere billetter tilbage til disse optagelser, dog kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk  så kan vi tilbyde dig nye mulighed i fremtiden.

Billetter er gratis.
Parkering ved studiernes private parkeringsplads koster 10,00 kr/t.
Samlet estimeret varighed er max. 2 timer fra de angivede mødetidspunkter.
Der bydes på vand og øl.
Børn over 12 år er velkommen i studiet.
Der er plads til kørestole.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.