TV 2 ZULU BILLETTER TIL "MENNESKEKENDER"

Nu er der billetter til det nye TV 2 Zulu underholdningsprogram "Menneskekender" med Mikkel Kryger i værtsrollen, hvor 2 hold af kendte danskere skal konkurrere om hvem der har det bedste blik for og viden om deres medmennesker.

Du kan komme med til optagelserne på Amager i København på følgende datoer og tidspunkter:

 

Vi har desværre ikke flere billetter tilbage til disse optagelser, dog kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk  så kan vi tilbyde dig nye mulighed i fremtiden.

 

Billetter er gratis.
Vi byder på gratis snacks, sodavand og øl.
Børn og unge skal være fyldt 16 år for at komme med som publikum til disse optagelser.
Parkering i området koster 9 kr/t (Gul parkeringszone)
Samlet estimeret varighed er 2,5 time
Billetter skal fremvises ved ankomst enten som print eller via elektronisk platform.
Vi har begrænset plads til kørestole i studiet.
Teleslynge kan desværre ikke tilsluttes.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.