BILLETTER TIL "KLIPFISKERNE"

#Klipfiskerne

TV 2 underholdningsprogrammet "Klipfiskene" er  tilbage for 7. gang med Felix Smith som vært.Holdkaptajnerne i år er Thomas Warberg og en ny hemmelig fisk.

Du kan opleve optagelserne live på Amager i København i perioden fra d. 13. november-21. november 2018.

Vi har desværre ikke flere billetter tilbage til disse optagelser, dog kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk  så kan vi tilbyde dig nye mulighed i fremtiden

Optagelserne har en samlet estimeret varighed på max. 3,0 time fra de angivet mødetidspunkter.
Billetter  er gratis, og skal fremvises på forlangende ved ankomst enten som print eller via elektronisk platform.
Vi byder på gratis øl, sodavand og snacks.
Parkering ved studierne er gratis.
Børn skal være fyldt 12 år for at medvirke som publikum til disse optagelser.
Vi har begrænset plads til kørestole
Lider du af epilepsi bedes du venligst være opmærksom på, at stroboskopisk lys kan forårsage provokerede epileptiske anfald.
Teleslynge kan desværre ikke tilsluttes.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.