BILLETTER TIL "ORD I MØRKET" I DR KONCERTHUSET

I forbindelse med kampagnen "Ord i mørket" byder DR nu på billetter til live-optagelser af programmet "Skønlitteratur på P1" med værterne Nanna Mogensen og Klaus Rothstein, der sammen med kendte forfattere vil underholde og give deres bud på en udvidet læseoplevelse.

Klaus Rothstein og Nanna Mogensen har i snart 10 år været værter på "Skønlitteratur på P1 og de vandt i år Blixenprisen for deres fælles indsats indenfor litteraturformidling.

Du kan komme med til optagelserne på Amager i København på følgende dato og tidspunkt:

 

Kom i studiet på Amager i København på følgende datoer og tidspunkter:

Disse optagelser er afsluttet, dog kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk  så kan vi tilbyde dig nye mulighed i fremtiden.

 Optagelserne slutter kl. 17.00.
Billetter  er gratis, og skal fremvises på forlangende ved ankomst enten som print eller via elektronisk platform.
DR byder på kaffe og kage
Parkering ved studierne koster 20 kr/t men metro stopper 5 min derfra.
Børn over 12 år kan medvirke som publikum til disse optagelser.
Vi har plads til kørestole
Lider du af epilepsi bedes du venligst være opmærksom på, at stroboskopisk lys kan forårsage provokerede epileptiske anfald.
Teleslynge kan tilsluttes.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.