BILLETTER TIL VOICE JUNIOR 2019

Nu er der billetter til den nye Kanal 5 sæson af familieunderholdningsprogrammet Voice Junior  2019 med Jacob Riising som vært, der sammen med en ny medvært vil skabe glæde for børn og voksne i denne populære sangkonkurrence.

De tre coaches for de unge sangtalenter er Joey Moe, Mette Lindberg og Wafande.

Du kan opleve optagelserne i perioden fra den 25. februar-08. april på Østerbro i København på følgende datoer og tidspunkter:

//Vi har desværre ikke flere billetter tilbage//

Bemærk venligst finalen kun er for børn i alderen 10 år-17 år
Billetter er gratis, og bestilles her nederst på siden.
Vi byder på gratis øl, sodavand og snacks.
Bemærk venligst samlet estimeret varighed er 4,0 time fra de her angivet mødetidspunkter.
Der er begrænset plads til kørestole i studiet. Parkering i området koster 9 kr./time i den nye gule zone.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Du kan se vores retningslinjer for dine persondata her: GDPR.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.