ER DU KLAR TIl EN LIVE KAMP?

Nu kan du komme med til natteoptagelserne af fodboldkamp til nye afsnit af Yousee komedieserie 'Sunday' med  komikeren Melvin Kakooza i hovedrollen her på torsdag d. 20. juni kl. 22.00-01.30 (senest)  på Amager.

Udover Melvin vil du få mulighed for at opleve skuespillerne Thue Ersted Rasmussen, Jesper Groth og Anders Brink Madsen på banen, og ja, de kan godt selv ramme bolden.

Tilmeld dig ved at bestille billetter til optagelser på Amager på følgende dato og tidspunkt her nederst på siden:

Billetter er gratis, og som tak for hjælpen gives efter endt optagelser et gavekort på 200,00 kr til dansk supermarkedskæde.
Vi byder på lidt kaffe, vand og frugt
Børn over 13 år er velkommen med en ansvarlig voksen.
Der er tale om udendørsoptagelser.
Parkering er gratis.
Der vil som udgangspunkt være tale om ståpladser.
Du bedes være opmærksom på de er skue-spillere ikke fodbold-spillere, så lidt skuespil
fra dig som tilskuer vil blive værdsat.
Melvin Kakooza er stand-up komikker og vandt DM i stand-up 2017

Kort om historien:

I komedieserien følger vi Sundays nye liv som fodboldspiller efter han er blevet hentet fra Ghana af  træneren Frederik (Anders Brink).
Direktøren (Lars Hjortshøj) har sagt op, så nu skal den nye direktør (Birthe Neumann) gøre et forsøg på at lede klubben. Holdets anfører (Thue Ersted Rasmussen)
føler sig truet på flere fronter. Jesper Groth er ny mand på holdet som andenmålmanden Niklas. Maria (blogger Theresa Kofoed Jørgensen) er Sundays kæreste.

Kort om serien:

’Sunday’ der vises på Yousees nye streamingkanal Xee, instrueres af Jesper Rofelt, der bl.a. er kendt fra ’Klovn’ og produceres af Drivestudios.
 Manuskript er blevet til i samarbejde mellem Jesper Rofelt, Melvin Kakooza, Søren Felbo, Magnus Millang, Emil Millang og Mads Grage.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.