BILLETTER TIL "MED PÅ NODERNE"

Nu kan du komme med til TV 2 Charlie optagelserne af den nye 5.  og 6. sæson af  "Med på Noderne" med Jarl Friis-Mikkelsen som vært og Hella Joof,  Lise Baastrup, Ditte Hansen og Niels Olsen som de fire holdkaptajner, der parvis vil skiftes til at akkompagnere værten med deres sangtalent og viden når perlerækken af kendte danske entertainere synger danske og internationale hits.

Det hele bliver også denne gang pakket ind i noderne fra Ole Kibsgaard og husbandet Brothers in love.

Du kan her nederst på siden bestille dine billetter til optagelserne i perioden fra den 12. august - den 02. september 2019 på Østerbro i København på følgende tidspunkter:

Vi har desværre ikke flere billetter tilbage, dog kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk  så kan vi tilbyde dig nye muligheder i fremtiden.

Billetter er gratis.
Vi byder på gratis øl, sodavand og snacks.
Børn over 10 år er velkommen i studiet.
Teleslynge kan desværre ikke tilsluttes.
Samlet estimeret varighed er max. 2,5 time fra de her angivet mødetidspunkter.
Der er begrænset plads til kørestole i studiet.
Parkering i området koster 9 kr./time i den nye gule zone.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Du kan se vores retningslinjer for dine persondata her: GDPR.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.