DR1 BILLETTER TIL "HELT LYRISK"

#heltlyrisk

Nu kan du komme med til det nye stemningsfulde DR1 koncertshow  "Helt Lyrisk" med Lise Rønne som vært, hvor tolv kendte danske sangere indtager scenen med egenkomponeret musik til særligt udvalgte lyriske tekster.

Koncertoptagelserne, der består af fire soloartister per show, finder sted midt i Naturpark Maribosøerne i Maribo på Lolland  i perioden fra den 12. september - 17. september 2019 på følgende datoer og tidspunkter:

Vi har desværre ikke flere billetter tilbage, dog kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk  så kan vi tilbyde dig nye mulighed i fremtiden.

Billetter er gratis. Bemærk venligst optagelserne er indendørs og finder sted 4,0 kilometer fra Maribo Station midt i Naturpark Maribosøerne, hvortil der ikke er offentlige transportmidler.
Vi byder på gratis snacks, sodavand og øl.
Børn skal være fyldt 12 år for at komme med som publikum til disse optaglser.
Samlet estimeret varighed er max 3,0 time. Parkering ved studierne er gratis. 
Vi har begrænset plads til kørestole i studiet.
Teleslynge kan desværre ikke tilsluttes.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.