BILLETTER TIL NYT DR KULTURPROGRAM

Nu er der billetter til det nye DR 2 kulturprogram K2 hvor værten, Ane Cortzen, hver uge vil indbyde tre nye kulturpersonligheder til, at behandle aktuelle emner inden for kulturens mangfoldige univers.

Optagelserne, der også byder på fællesspisning, finder sted på Vesterbro i København på følgende datoer og tidspunkter:

Vi har desværre ikke flere billetter tilbage, dog kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk  så kan vi tilbyde dig nye muligheder i fremtiden.

 

Billetter inkl fællesspisning er gratis. Der drikkes vand til maden men øvrige drikkevarer kan tilkøbes.

Børn skal være fyldt 12 år for at komme med som publikum.
Samlet estimeret varighed er max 3,0 time.
Vi har plads til kørestole.
Teleslynge kan desværre ikke tilsluttes.
Parkering i området koster 14 kr/t i den blå zone, og der er ikke adgang til gratis parkering.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Du kan se vores retningslinjer for dine persondata her: GDPR.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.