2020 BILLETTER TIL K2 MED DR2

Nu er der billetter til den nye 2. sæson af DR2 kulturprogrammet K2 hvor værten, Ane Cortzen, hver uge indbyder tre nye kulturpersonligheder der vil inspirere og vise vej i kulturens mangfoldige univers.

Optagelserne, der også byder på fællesspisning, finder sted på Vesterbro i København på følgende datoer og tidspunkter i  perioden fra den 14. januar -30. marts 2020 :

Vi har desværre ikke flere billetter tilbage, dog kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk  så kan vi tilbyde dig nye muligheder i fremtiden.

Billetter inkl fællesspisning er gratis. Der drikkes vand til maden men øvrige drikkevarer kan tilkøbes.           
Samlet estimeret varighed er max 3,0 time.
Vi har plads til kørestole.
Teleslynge kan desværre ikke tilsluttes.   
Børn skal være fyldt 12 år for at komme med som publikum.
Parkering i området koster 14 kr/t i den blå zone, og der er ikke adgang til gratis parkering.

DR følger myndighedernes anvisninger vedr. coronavirus.
Publikum som har været i et særligt risikoområde indenfor de sidste 14 dage, opfordres til at blive væk fra arrangementet.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Du kan se vores retningslinjer for dine persondata her: GDPR.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.