P1 BILLETTER TIL "ROSENKJÆRPRISEN"

Nu kan du komme med når P1 offentliggører og overrækker Rosenkjærprisen 2019 med værterne Adam Holm og Nynne Bjerre Christensen .

Rosenkjærprisen er DRs formidlingspris der gives til  en kulturperson eller videnskabsmand, der har formået at gøre sit stofområde særligt tilgængeligt for mange; en person, der med et stærkt vidensmæssigt fundament har bidraget til at løfte og oplyse den offentlige samtale til glæde for flere; en person, der i høj grad formår at balancere mellem fakta og følelser. Rosenkjærprisen er stiftet af Danmarks Radio i 1963 og er opkaldt efter magister Jens Rosenkjær, der var DR foredragschef fra 1937 til 1953. (Kilde og billede: DR)

Vi har desværre ikke flere billetter tilbage, dog kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk  så kan vi tilbyde dig nye muligheder i fremtiden.

De sidste 6 år har følgende modtaget Rosenkjærprisen:

                                                                     2018: Professor i klimaforandringer og glaciologi Sebastian H. Mernild.
                       2017: Terrorforsker Anja Dalgaard-Nielsen
                          2016: Filosofiprofessor Vincent F. Hendricks
                           2015: Professor i psykologi Svend Brinkmann
       2014: Arkæolog Jeanette Varberg
2013: Geolog Minik Rosing

Med Rosenkjærprisen følger et beløb på 50.000,00 kroner.

Du kan bestille dine billetter til følgende dato og tidspunkt på Amager i København:

Billetter er gratis. Der bydes på lidt vådt og tørt til ganen
Børn skal være fyldt 12 år.
Samlet estimeret varighed er max 2,5 time.
Vi har plads til kørestole.
Teleslynge kan  tilsluttes.
Parkering koster 20 kr/t, og der er begrænset adgang til gratis parkering i området. Metro og bus stopper 5 minutter fra studierne.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Du kan se vores retningslinjer for dine persondata her: GDPR.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.