BILLETTER TIL 'HVEM VIL VÆRE MILLIONÆR?' 2020

Oplev optagelserne til underholdningsprogrammet  'Hvem vil være Millionær?'  med den nye vært og gamemaster Christian Degn.

  Nu er der billetter til den nye sæson af  TV 2 Charlie optagelserne af det klassiske underholdningsprogram  'Hvem vil være Millionær?' på Østerbro i København.  Den nye vært er Christian Degn, der også har fået ansvaret for sin egen 4. livline og vil hjælpe de kendte samt almindelige deltagere med, at vinde den eftertragtede million når de dyster på paratviden - helt uden brug af opslagsværker og søgemaskiner.

Der er billetter til følgende datoer og tidspunkter i perioden fra den 19. august til den 27. august 2020. Du tilmelder dig ved brug af formularen nederst på siden her.

Vi har desværre ikke flere billetter tilbage, dog kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk  så kan vi tilbyde dig nye muligheder i fremtiden.

Optagelserne har en samlet estimeret varighed på max. 3,0 time fra de her angivet mødetidspunkter.
Billetter er gratis, og skal fremvises på forlangende ved ankomst enten som print eller via elektronisk platform.
Vi byder på gratis øl, sodavand og snacks.
Parkering ved studierne koster 11,00 kr/t (gule betalingszone)
Børn skal være fyldt 13 år for at medvirke som publikum til disse optagelser.
På grund af studiets særlige form har vi desværre ikke plads til kørestole.
Lider du af epilepsi bedes du venligst være opmærksom på, at stroboskopisk lys kan forårsage provokerede epileptiske anfald.
Teleslynge kan desværre ikke tilsluttes.

På grund af den nuværende situation råder vi kun over et reduceret antal billetter, hvilket blandt andet medfører at du desværre kun kan deltage som publikum til ét programshow af disse optagelser i den angivet optagelsesperiode.
TV 2 følger myndighedernes anvisninger vedr. covid-19.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Du kan se vores retningslinjer for dine persondata her: GDPR.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.