DR1 BILLETTER TIL 'DEN STORE PREMIERE'

#Denstorepremiere

Nu er der billetter til det nye DR1 underholdningsprogram 'Den store premiere',  hvor fire kendte personligheder indenfor bla. sportens og musikkens verden debutere på de skrå brædder.  De har alle været i træningslejr og modtaget kyndig undervisning i skuespilteknikker fra deres egen personlige læremester bestående af velkendte, professionelle skuespillere med en faglige ballast fra Statens Teaterskole og Odense Teater (Den Danske Scenekunstskole), der også vil indtage scenen sammen med dem.

Vi har desværre ikke flere billetter tilbage, dog kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk  så kan vi tilbyde dig nye muligheder i fremtiden.

Optagelserne har en samlet estimeret varighed på max. 3,0 time fra det her angivet mødetidspunkt.
Billetter er gratis, og skal kunne fremvises på forlangende ved ankomst enten som print eller via elektronisk platform.
Vi byder på gratis drikkevarer og snacks
Parkering ved slottet koster 10,00 kr/t
Børn skal være fyldt 13 år for at medvirke som publikum til disse optagelser.
Vi har desværre ikke egnede faciliteter for kørestolsbrugere, Gang-, arm- og håndhandicappede
Lider du af epilepsi bedes du venligst være opmærksom på, at stroboskopisk lys kan forårsage provokerede epileptiske anfald.
Teleslynge kan desværre ikke tilsluttes.

DR følger myndighedernes anvisninger vedr. covid-19.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Du kan se vores retningslinjer for dine persondata her: GDPR.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.