BILLETTER TIL NY  ZULU OMGANG AF 'MENNESKEKENDER'

#Menneskekender

Nu er der billetter til den nye 3. sæson af TV 2 Zulu underholdningsprogrammet 'Menneskekender' med Mikkel Kryger i front, hvor to hold af kendte deltagere dyster for at gøre seerne, publikum og ikke mindst dem selv klogere på de særligt udvalgte og meget forskellige danskere.

Du kan komme med til optagelserne på Amager i København på følgende datoer og tidspunkter i januar 2021.

 

Vi har desværre ikke flere billetter tilbage til disse optagelser, dog kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på fjernsynet.dk  så kan vi tilbyde dig nye muligheder i fremtiden.

 

 

Billetter er gratis. (Bemærk venligst at pga covid-19 er antal i studiet reduceret og du kan kun opleve disse optagelser live 1 gang i perioden)
Vi byder på gratis snacks, sodavand og øl.
Børn og unge skal være fyldt 16 år for at komme med som publikum til disse optagelser.
Samlet estimeret varighed er 2,5 time. Parkering ved studierne er gratis.
Vi har begrænset plads til kørestole i studiet.
Teleslynge kan desværre ikke tilsluttes.
TV 2 følger myndighedernes anvisninger vedr. covid-19.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Du kan se vores retningslinjer for dine persondata her: GDPR.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.