KOM I STUDIET MED DR1 OG JOHANNES  LANGKILDE

 

Nu er der DR1 billetter til det nye DR1 live-debatprogram 'Afghanistan - hvorfor gik det galt?' hvor værten Johannes Langkilde invitere politikere, eksperter, tidligere udsendte soldater og afghanere i studiet til at belyse situationen i Afghanistan med udgangspunkt i spørgsmålene hvordan det kunne gå så galt, og hvad Danmark kan gøre nu.

Vi har billetter til følgende tidspunkt på Amager i København i aften:

Billetter er gratis.
Vi byder på gratis sodavand og vand.
Du skal være fyldt 18 år for at komme med som publikum til disse optagelser.
Samlet estimeret varighed er 2,5 timer fra ovenstående angivet mødetidspunkt.              
Parkering ved studierne koster 60,00 kr , men offentlige transportmidler stopper tæt ved studierne, og det er muligt at finde gratis parkering i området.
Vi har begrænset plads til kørestole i studiet.
Teleslynge kan desværre ikke tilsluttes.
DR følger myndighedernes anvisninger vedr. covid-19, og coronapas skal kunne fremvises på forlangende.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Du kan se vores retningslinjer for dine persondata her: GDPR.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.