BILLETTER TIL 'JEOPARDY'

 


Kanal 5 og Discovery+ relancerer nu underholdningsprogrammet 'Jeopardy' i Danmark i en ny udgave med kendte deltagere og eksperter, der med humor, leg og koncentration skal dyste på deres paratviden ved at stille de helt rigtige spørgsmål, indenfor forskellige kategorier som popkultur, videnskab og historie.

De kendte deltagere, eksperterne og værtens identitet er indtil videre tophemmelig. Du har dog nu mulighed for selv at komme med i studiet og opleve optagelserne før alle andre.

Du kan bestille billetter til følgende datoer og tider i september 2023 på Amager i København:

 

Vi har desværre ikke flere ledige billetter til disse optagelser.

 

Billetter er gratis.
Vi byder på kaffe, øl, sodavand samt snacks. Desuden byder vi på en lille 'morgengave' til publikum til optagelserne kl. 09.15
Børn skal være fyldt 13 år for komme med i studiet
Der er adgang til gratis parkering i området og bus samt metro stopper 10 min fra studierne.
Optagelserne har en samlet estimeret varighed på 2,5 time fra det angivet mødetidspunkt.

 

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Du kan se vores retningslinjer for dine persondata her: GDPR.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.