TV 2 BILLETTER TIl DEN NYE SÆSON AF 'SPØRG CHARLIE'

 

 

Nu er der TV 2 billetter til den nye 23. sæson af  TV2  Charlie underholdningsprogrammet  'Spørg Charlie'  hvor værten Michael Meyerheim inviterer en række kendte danskere i studiet for at besvare seernes store som små dilemmaer.

 

Du kan bestille billetter til følgende datoer og tider i slutningen af februar 2024 på Østerbro, Langelinie, i København:

Vi har desværre ikke flere ledige billetter til disse optagelser.

Billetter er gratis.
Vi byder på gratis øl, sodavand og snacks
Børn skal være fyldt 13 år.
Der er begrænset adgang til gratis parkering i området.                                                
Lider du af epilepsi bedes du venligst være opmærksom på, at stroboskopisk lys kan forårsage provokerede epileptiske anfald.
Vi har plads til kørestole.
Teleslynge kan tilsluttes.
Optagelserne har en samlet estimeret varighed på max 2,5 timer fra det angivet mødetidspunkt.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Du kan se vores retningslinjer for dine persondata her: GDPR.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.