TV 2 BILLETTER TIL 'KLAR MED SVAR' 2024

 

Nu er der billetter til den nye 2. sæson af TV 2 Charlie comedy quizshowet 'Klar med svar' med komikeren Lars Hjortshøj som værten, der må udsætte de kendte deltagere for alverdens distraktioner, og hvor holdkaptajerne Ibi Støving,  Michele Bellaiche og Victor Lander, skal forsøge at hjælpe deltagerne til at holde hovedet koldt under strabadserne så de kan hive sejren hjem.

Vi har ledige billetter til følgende datoer og tidspunkt i Glostrup (6 kilometer fra Motorring 3 og 1 minut fra nærmeste busstoppested):

Vi har desværre ikke flere ledige billetter til disse optagelser.

Billetter er gratis.
Vi byder på gratis øl, sodavand og snacks.
Optagelserne har en samlet estimeret varighed på max 3,0 timer fra det angivet mødetidspunkt.
Børn skal være fyldt 13 år.
Der er gratis parkering ved studierne.
Lider du af epilepsi bedes du venligst være opmærksom på, at stroboskopisk lys kan forårsage provokerede epileptiske anfald.
Vi har plads til kørestole.
Teleslynge kan tilsluttes.

Du tilmelder dig ved brug af formularen nedenfor.

Er I en gruppe på over 10 personer, der vil bestille billetter, så sker dette ved at sende en mail til info@fjernsynet.dk med angivelse af: kontaktperson, antal billetter, dato og tidspunkt samt et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på.

Du kan se vores retningslinjer for dine persondata her: GDPR.

Bemærk vi IKKE udsender billetter med posten. Efter tilmelding ved brug af formularen nedenfor SKAL du modtage en mail fra os med billetterne vedhæftet. Bruger du webbaserede mailingsystemer som f.eks hotmail, gmail og yahoo kan det på grund af meget store postmængder være at disse systemer opfatter vores mail som spam. Du bedes derfor venligst checke din spamfolder, folderen for uønsket post m.v. inden du foretager en gentilmelding.

Der er desværre ingen billetter.